Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Jitex BK F19 Elit

Följ

F19 Elit

Följ oss för uppdateringar
Följ
Jitex BK
Fotboll
F19 Elit
Tabell
Lag M V O F P
1 Jitex U 5 2 0 3 6
2 Lerums IS DamJun 1 1 0 0 3
3 Qviding FIF DamJun 1 1 0 0 3
4 Mölnlycke IF DamJun 2 1 0 1 3
5 Slutspelsmotsåndare 0 0 0 0 0
6 Ytterby IS DamJun 1 0 0 1 0

Match

Jitex U

0 - 3
Djupedal konstgräs (Mölnlycke)
19 mars 2016
18:00

Lerums IS DamJun

Referat

Referat: Jitex U - Lerums IS DamJun

I denna matchen visste vi att det skulle bli tufft och det blev det med när Lerum sätter hög press på vårt försvar och vi inte riktigt hittar fram med passningar från försvar o defensiv mf till den offensiva delen av laget. Vi får aldrig bollen att hänga kvar länge i anfall utan istället blir vi pressade till misstag. Det första när vi tar med bollen med armen i eget straffområde som resulterar i straff och 0-1 även om Emelie var i rätt hörn. Det andra när själva friställer en forward mitt framför eget mål, och med 0-2 i halvlek i dagens tredje match så har vi svårt att vända detta. Lerum var duktiga och vi behöver höja oss lite för att rå på dem men det är absolut inte omöjligt!
0-3 kommer när de åter igen sätter vår backlinje under pressoch kan sno åt sig bollen och sedan frispela ytter forwarden på andra kanten.
Efteråt sa vi inte mycket om detta, vi vet nu vad som krävs och vi har lite att jobba på för att kunna vinna även en sådan här match. Istället drog vi oss snabbt tillbaka till förläggningen för mat och aktivitetern innan man fick krypa ner i sovsäcken.